Aktiviteter

Fællesskab

 
 

Kalender

<< Nov 2020 >>
mtotfls
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6

Events

 • Profile picture of Rengøring

  Rengøring tilføjede annonce Gulvafslibning – Få 3 gratis tilbud til Linkguide 1 uge, 6 dage

  Begynd på din gulvafslibningssag med det samme, vi tilbyder at give dig 2-3 ekstremt attraktive gulvrenoveringstilbud. Det er et godt tilbud til privatøkonomien – Benyt vores tjeneste, så ender du med tæt på 65 pct i besparelse. Udnytter du ekspertportalen Gulvafslibningsguide.dk, kan du ende med tusind kroner i rask nedslag på gulvmandopgaven. Samtlige stabile fagfolk værdsætter en god dialog og går op i både kvalitet og uanmindelig grundig service. Beskriv opgaven i opgaveskemaet med det samme, så modtager du hurtigt 2-3 brandgode gulvafslibnings tilbud fra bundsolide fagfolk. Hold dig fra upålidelige klamphuggere – Brug den fleksible rabatside Gulvafslibningsguide.dk i stedet. Fagfolk i din region afgiver tilbud på de nødvendige gulvafslibningsopgaver til usædvanlig fortrinlige priser. Gulvafslibningsguide.dk´s velrenommerede fagnetværk omfatter traditionelle og dynamiske gulvafslibere overalt i kongeriget – inklusiv i Kalundborg. Står du og skal bruge en moderne og utrættelig gulvmand i 4400 Kalundborg?
 • Profile picture of Rengøring

  Rengøring tilføjede annonce Få 3 gratis tilbud på tilstandsrapport til Linkguide 1 uge, 6 dage

  Johannes Michelsen, Stevns: Jeg fik let 3 1. klasses tilbud og udvalgte Dansk Tilstandsrapport ApS til opgaven “gulvafhøvling” på Stevns. Alt er tiptop og man følger op på tilbuddende. Tilstandsrapportekspert Helena Motzfeldt er rådgiver i tilstandsrapportfagområdet og tilskynder til, at man udelukkende benytter gode materialer. Gulvsliber Egmunt Ravnsborg slår et slag for, at man så vidt muligt får minimum 3 gulvtilbud, hvis man har behov for tilbud på boligforbedringer. Lad kyndige og flinke konsulenter i dit nabolag (eksempelvis Dansk Parket & Gulvafslibning ApS) fikse din tilstandsrapportopgave. Boligtilstand.dk´s seriøse specialistnetværk rummer faglærde og topprofessionelle tilstandsrapportfirmaer overalt i kongeriget – inkl. tæt på dig. Jeg har husdyr – kan et nyrenoveret trægulv holde til det? Spørgsmålene kan være mange, når man ønsker tilstandsrapportarbejde ordnet. Brugeranmeldelse af opgave fra Tejs Digmann, Stevns omhandlende “maling af trægulve“: Det hele er fint og man følger op på opgaven. Vurdering fra Karlo Damgaard, Stevns: “Det valgte tilstandsrapportfirma kom til tiden og lavede arbejdet til min fulde tilfredshed. Vi fik endog 44 procent i rabat på tilstandsrapport-opgaven”. Sommetider kan du ikke overskue at vedligeholde gulvene selv – Indhent i stedet op til 3 rigtig gode pristilbud.
 • Profile picture of Rengøring
  På maks 9½ minut kan du indlægge opgaven i webskemaet og afsende den til videre håndtering. En superb nem og fantastisk supereffektiv rengøringsservice fra os med super prisafslag, der er overraskende gode. Alle vores dygtige specialister har alt nødvendigt udstyr og nøgleordene er bl.a. kvaliteten og rimelig saglig rengøringsbetjening. Bestil enormt let en skarp pris på enhver rengørings opgave på ingen tid – sågar med mega godt nedslag. Indsend rengøringsassistentformularen med det samme, så får du tilsendt på kort tid 3 overrumplende rengørings tilbud fra konkurrerende rengøringsfirmaer. Søger du efter en villig og positiv rengøringsassistent i 4600 Køge?
 • Profile picture of Rengøring

  Rengøring ændrede sit profilbillede 2 måneder

 • Profile picture of Rengøring

  Rengøring er registreret som bruger 2 måneder