Hunde motiver

User blog

Sille og min mor går jævnligt til hundetræning, mener det er 1 gang i ugen. Da Sille og de andre hunde ikke længere er hvalpe, går træningen ikke så meget ud på at lære dem at sidde, søge eller gå pænt, men derimod lærer de tricks og andre gode færdigheder.

I denne klub har de i slutningen af hver måned en konkurrence for at se, hvem der har lært mest i løbet af måneden og for første gang vandt Sille!

Denne måned var en kombination af Agility træning og afsøgning af et større område, hvor Sille skulle følge færten af en person og finde en ting.

Det klarede Sille i hurtigst tid, hvilket hun fik en super fin og ny hundekurv fra Dogshop.dk for! Min mor fik et lille diplom hun kunne hænge på væggen. Det er en super sjov form for træning og, det at der afholdes små konkurrencer hver måned virkelig med til at få min mor til at træne ekstra meget med Sille.

Del denne side med andre!

Vil du have mere? Bliv medlem af Dogsuniverse fællesskabet og deltag i debatter, mød andre hundeentuiaster og gør brug af markedspladsen og linkguiden

Registrer dig gratis Hvorfor registrere dig?

Skriv et svar

What do you think? Write a comment on this page.