Hunde motiver

User blog

Mine forældres hund, Sille, fyldte 5 år sidste dag og det skal da selvfølgelig fejres.

Min mor har længe snakket om at ville købe en hundekurv, en hundesele og ikke mindst en ny foderskål.

Sille lå indtil for et par dage siden, og sov på nogle brugte hynder under bordet i køkkenet. Her har hun sovet lige siden hun ankom som 8 uger gammel hvalp. Min mor har længe ville smide hynderne ud og købe en rigtig kurv, men hun har aldrig fået taget sig sammen.

Hvad angår seler, så er Sille er meget legesyg hund, og vi har nok leget lidt for meget med den nuværende hundesele, hvilket desværre betyder at den er millimeter fra at knække over og ja hundeskålen… Den har eksisteret i 2 hundegenerationer. Nu må det være på tide med en ny og lækker hundskål.

Min kone og jeg, gik derfor sammen med min bror og hans kæreste om, at investere i lidt nyt udstyr til Sille, og det kunne selvfølgelig passende blive afleveret i forbindelse med hendes fødselsdag.

Mia og jeg købte en hundekurv fra Dogshop, ligesom vi købte hundesnor. Min bror og hans kæreste købte en lækker hundeskål og et stor kødben.

Sille var ikke videre imponeret over pakkerne, men kødbenet var meget interessant. Min mor blev derimod rigtig glad for Silles gaver og har siden indrømmet, at Sille virker meget glad for sin nye hundekurv, selvom det krævede lidt tilvænning.

Del denne side med andre!

Vil du have mere? Bliv medlem af Dogsuniverse fællesskabet og deltag i debatter, mød andre hundeentuiaster og gør brug af markedspladsen og linkguiden

Registrer dig gratis Hvorfor registrere dig?

Skriv et svar

What do you think? Write a comment on this page.