Atkas verden

User blog

Jeg var lige en tur ude i byen og gå med min ejer. Det var endelig begyndt at blive lidt mere køligt, så det var da til at holde ud. Vi stoppede foran en åben dør, hvor det duftede helt fantastisk! Folk gik ind og kom ud med store smil og flade papkasser. Hvordan sådanne papkasser kan dufte så lækkert, det forstår jeg ikke et hak af!
Jeg måtte kalde på min ejer to gange før hun kom ud. Men hov nu kom en fremmed fyr ud til mig med noget hvidt pulver hele vejen op ad armene. Mums, han duftede lækkert! Han satte sig ned og havde hænderne fyldte med de lækreste pølser. NAM! Min nye bedste ven! En lille pige kom hen til mig og nussede mine øre, det var dejligt! Jeg elsker børn, især dem der vil snakke med mig. Det var godt nok en af de mest fantastiske aftengåture i mit hundeliv!

Del denne side med andre!

Vil du have mere? Bliv medlem af Dogsuniverse fællesskabet og deltag i debatter, mød andre hundeentuiaster og gør brug af markedspladsen og linkguiden

Registrer dig gratis Hvorfor registrere dig?

Skriv et svar

What do you think? Write a comment on this page.