Atkas verden

User blog

Igår var jeg på tur med Maja og Thomas. Vi skulle til Food Festival i Skagen. Juhuu, jeg fik lov til at komme med! Vi startede turen ved messehallen. Her fik jeg lov at vente i bilen, så jeg tog mig en lille lur. Endelig kom de tilbage og så tog vi en tur i det blå. Sikke en masse lækre dufte. Og hold da op en masse søde mennesker der ville snakke med mig! Livet er bare dejligt!
Vi kørte ud til noget, som hedder grenen. Vinduerne var helt i bund, så blæsten ramte mig lige i ansigtet, skønt! I Skagen dufter der af fisk alle steder, hvilken fantastisk by! Solen skinnede og det var lækkert vejr, hvis bare man har lidt vand. Når det er godt vejr, så er menneskene glade, og det er jeg også. På Grenen var der noget lækkert blødt sand og mange sjove bakker. Menneskene var underlige, det var som om de var helt rundt på gulvet. Og så gik de rundt med metal dåser i hænderne, og jeg måtte ikke engang smage. På den anden side af bakkerne var der noget koldt og farligt vand. Men da jeg først kom ud i det, var det ikke så slemt alligevel! Det var faktisk dejligt kølende. Jeg fik lov til at løbe frem og tilbage på stranden. Det elsker jeg. Her var der også mange mennesker, de ville hele tiden snakke med mig og klappe mig. Jeg tror menneskene bliver glade når de må klappe og nusse mig, de begynder altid at tale underligt til mig og smiler helt vildt. Så det må de gerne, det er nu heller ikke tosset at blive kløet bag øret. Hov jeg var lige ved at glemme at jeg vandt en død fisk på stranden, den lugtede mærkeligt, så jeg fik det helt underligt og begyndte at nyse. Da vi kom tilbage til bilen måtte jeg have vinduerne åbne og blæseren tændt, det var dejligt. På vejen hjem til Aalborg kørte vi forbi en stor park med søer. Her sad en mand med en anden hund. Han havde en underlig gren i hånden med en snor i enden. Hvad mon han fik ud af at sidde der? Hunden så ud til at hygge sig og gik snusende rundt i græsset. Jeg vil lov til at lege med den. Herefter gik vi en tur rundt om søerne og jeg drak lidt vand og spise mit mad på græsset i fred og ro. Nu var jeg ved at være træt, så da vi kom hen til bilen og kørte hjem faldt jeg i søvn med det samme. Det var en lang dag, men pludselig var jeg hjemme og lagde mig til ro på tæppet i køkkenet. Jeg var endda for træt til at snakke med misserne. Der gik ikke mange minutter før jeg var i drømmeland og drømte om lækre ben!

 

godmorgen

Nysgerrighed på stranden ved Grenen

Krøyers hus i Skagen

Jeg måtte løftes for at kunne kigge ind

 

Del denne side med andre!

Vil du have mere? Bliv medlem af Dogsuniverse fællesskabet og deltag i debatter, mød andre hundeentuiaster og gør brug af markedspladsen og linkguiden

Registrer dig gratis Hvorfor registrere dig?

2 kommentarer til “Skagen – Mmm, lækker fiskelugt!”

  1. Profilbillede af Klaus Klaus siger:

    Ser ud til at have været en fantastisk dag i klitterne ved havet :)

    Det tror jeg enhver hund vil sætte stor pris på.

    • Profilbillede af Maja Maja siger:

      Det var en ubeskrivelig tur for hende. Hun var også godt træt da vi kom hjem. Hvad er bedre end at forkæle sin hund med sådan en gåtur?! :D

Skriv et svar

What do you think? Write a comment on this page.