Atkas verden

User blog

Idag er det endnu engang skønt vejr udenfor! Jeg har lyst til at gå en tur, så jeg kalder på min ejer. Jeg sætter mig troligt foran døren og skraber med min pote. Nu kommer min ejer hen til mig og giver mig snoren på, så er vi klar. Jeg trækker nogengange lidt, hvis jeg er meget ivrig efter at komme ud. Det er jeg som regel hvis der er godt vejr. Idag skal vi ud og gå langt. Jeg får nogle gange lov til at bestemme, det er skønt. På fortovet ligger der altid noget  lækkert til mig. Det er bare ikke altid jeg får lov til at hapse det. Så trækker min ejer i snoren og jeg bliver revet væk igen. Andre gange hvis det lykkedes mig at finde rester af frugter, som eksempelvis æbler eller pære, så plejer jeg at få lov til at spise det. Jeg kender en rigtig god vej, der hvor jeg bor, hvor jeg kan finde rigtig mange  lækre ting jeg kan spise. Nogle gange er det bare ikke så rart, for jeg får dem galt i halsen og kaster dem op igen. Jeg elsker ting der glimter i solen, mums.

Nu går vi over en bro. Herfra kan man se rigtig mange spændende ting. Der er nogle mennesker der graver, mon de finder noget lækkert at spise nede i jorden? Herfra kan man dufte rigtig mange dufte. Man skal bare løfte hovedet lidt og lukke øjnene, så kommer de dejlige dufte til mig. Herfra kan jeg høre mågerne skrige. Mon de finder maden før mig? Jeg kan godt blive lidt ivrig hvis vi drejer om et hjørne. Tænk hvis der lå noget lækkert lige på den anden side og der var noget der tog det lige foran snuden på mig. Når der er mange biler, så er min ejer rigtig god til at trække mig ind til siden. Jeg er rigtig god til at gå pænt hvis jeg virkelig anstrenger mig. Men så plejer der også at komme mad op af lommerne! Mums! Nu stoppe vi ved en sort ting på en pæl den lyser og blinker. Der er nogle irriterende lyde og bilerne stopper næsten alle sammen. Det er underligt. Nogle gange må vi gå med det samme andre gange skal vi stå og vente pænt til der bliver sagt “fremad”. Nu er vi næsten fremme. Jeg elsker denne tur. Her henne er min bedste ven, Basse. Basse er en gul hund. Han er rigtig sød. Nogen gange bliver han bare lidt for ivrig og så må jeg sige stop til ham. Vi elsker at lege og løbe sammen. Her hvor jeg besøger Basse, må jeg løbe frit, ligesom når jeg er derhjemme. Alle mennesker er søde ved mig og giver mig godbidder. Det er også her min ene ejer arbejder. Det er altid hyggeligt at besøge ham. Han trykker tøj til andre mennesker. Som regel ender disse gåture med at vi køre i hundeskoven. Den ligger lige på den anden side af vejen. Så får jeg rigtig lov til at løbe og lege, det elsker jeg!

www.tex-tryk.dk

Endelig genforenet med min bedste ven, BasseVi danserTid til pause

 

Del denne side med andre!

Vil du have mere? Bliv medlem af Dogsuniverse fællesskabet og deltag i debatter, mød andre hundeentuiaster og gør brug af markedspladsen og linkguiden

Registrer dig gratis Hvorfor registrere dig?

Skriv et svar

What do you think? Write a comment on this page.