Atkas verden

User blog

En dag alene hjemme

25 Aug 2013

Idag har vi været sent oppe. Vi gik tur klokken 8.00 i morgen. Men til gengæld var den dejlig lang! Jeg tror vi gik i en time og jeg fik tisset hele tre gange. Puha det var rart! Solen skinnede på min tykke pels, det var varmt! Jeg måtte løbe fra skygge til skygge for at kunne holde det ud. Det er nu heldigt at vi bor inde i byen, så er der masser af store bygninger der skygger. Henne i parken mødte jeg Sebastian. Sebastian er min lille legekamerat på 4 måneder. Sebastian er en Beagle og han elsker at lege og prøve og hoppe op ad mig. Idag hoppede han op af Maja, min ejer. Han blev ved og ved og til sidst måtte jeg sætte ham på plads!
Nu ligger jeg på gulvtæppet og hviler mig. Der er varmt udenfor igen idag. Mine ejere er tager på tur- uden mig. Men det gør ikke noget, jeg bor sammen med de to bedste venner. Det er to Maine Coon katte, Maxi og Maico. De synes også det er varmt idag, så vi ligger bare og putter lidt og venter på de to kommer hjem igen.

Del denne side med andre!

Vil du have mere? Bliv medlem af Dogsuniverse fællesskabet og deltag i debatter, mød andre hundeentuiaster og gør brug af markedspladsen og linkguiden

Registrer dig gratis Hvorfor registrere dig?

Skriv et svar

What do you think? Write a comment on this page.