Atkas verden

User blog

Little world

24 Aug 2013

Idag vil jeg starte stille ud, med at lave en blog om min bedste ven Atka. Hun er min vidunderlige hund! Jeg starter lige med kort at fortælle om vores morgen ritual, så må vi se hvad denne blog kan føre os hen. Jeg tror der er mange der vil finde det sjovt og måske endda spændende at læse om andre hundeejere og deres “almindelige” hverdag.

Atka og jeg starter hver morgen klokken ca. 5.00. Verden skal opleves på alle mulige tidspunkter. På vores vej møder vi højest 1-2 andre hundeejere, trods vi bor midt inde i Aalborg centrum. Klokken 5 er altså tidligt! Solen er knap nok stået op og mågerne skriger efter mad. Atka er livsglad og altid morgenfrisk som sin ejer :) . Vi elsker at gå ture rundt i byen og dufte til de mange dufte, som der nu engang er. Duggen der er faldet i løbet af natten, nyslået vådt græs fra dagen derpå, bager-duften der hænger tungt i luften og ikke mindst bil-osen, som stille sniger sig ind i byen. Jeg nyder ligeså meget at gå tur med min hund, som hunden nyder at gå tur med mig. Vi tager det altid stille og roligt om morgenen og bruger en masse tid på sanseindtrykkende rundt omkring. Ligeså stille tripper vi afsted ud af døren og rundt i diverse parker og gader. Når Atka fortæller mig at hun er ved at være klar i sit hovede til at gå hjem og hun har fået besørget, så vender vi stille næsen hjemad. Nogle gange kan denne tur vare en halv time andre gange kan den tage en time. Når vi så kommer hjem, lægger hun sig igen på sit tæppe og falder til ro. Nu er der tid til jeg kan gøre mig klar i ro og mag!
En tålmodig og forstående hund er Atka! <3

-Ha’ en rigtig god dag derude!

Smile for the sun

Del denne side med andre!

Vil du have mere? Bliv medlem af Dogsuniverse fællesskabet og deltag i debatter, mød andre hundeentuiaster og gør brug af markedspladsen og linkguiden

Registrer dig gratis Hvorfor registrere dig?

2 kommentarer til “Little world

  1. Profilbillede af Helle Helle siger:

    Bliver spændende at følge og rigtigt godt billede af jer to :)

Skriv et svar

What do you think? Write a comment on this page.