Alt andet om hunde

Forside > Artikler > Alt andet om hunde > TV-program søger hunde med talent

Danmark_har_talent

Danmark har Talent – søger nye talenter

Vi leder efter skønne dansende hunde og deres ejere. Vi vil rigtig gerne have alle dansegenrer repræsenteret, og man behøver ikke være verdensmester for at tilmelde sig. Bare man har ambitioner!
Har du og din hund/dit kæledyr et andet talent end dans, er du også velkommen til at melde dig og dit kæledyr til – Vi søger nemlig alle slags talenter store som små!

Danmark har Talent er et hjertevarmt program, hvis store ambition er at hylde de mange skønne talenter, som besidder et stort talent.

Vi har tidligere haft nogle rigtig seje dansende hunde med, men slet ikke nok, og vi håber derfor på at se endnu flere i denne sæson.

Der er en stor pengepræmie til vinderen.

Vores lukkede auditions vil ligge i slut august 2017. Ved tilmelding vil man kunne få de nøjagtige datoer, og hvis du går videre til vores store flotte liveprogrammer, skal du være klar i de første måneder af 2018.
Du er velkommen til at stille op alene eller sammen med flere.

Hvis du synes det lyder interessant – eller måske blot er blevet nysgerrig, så er du mere end velkommen til at kontakte os på talent@blu.dk

Skriv dit fulde navn, din hunds navn og send gerne et billede med af jer sammen samt telefonnummer, så vi kan komme i kontakt med dig.

Vi håber på at høre fra dig!

Mange hilsner
DANMARK HAR TALENT
talent@blu.dk

Hvad tænker du? - skriv en kommentar!

Du skal være logget ind for at kunne skrive kommentarer -  Opret bruger eller Log ind

Tilføj kommentar

Fællesskab

 

Kalender

<< Apr 2021 >>
mtotfls
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2

Events

Relaterede artikler