Artikler

Forside > Artikler > Stilfulde hundekurve i ren uld

hundekurv-i-bomuldskugler

Jeg er forelsket i en hundekurv. Det troede jeg alligevel aldrig, at jeg skulle blive. Men hundekurvene fra Nepaldo kombinerer komfort, kvalitet og stil i en fantastisk pakke, som passer lige ind i vores stue.

Hunden elsker den
Min hund er begejstret, den har hurtigt taget sin nye hundekurv til sig og nyder at ligge på det bløde uld. Et kugletæppe i uld er faktisk meget tungere, end man lige forestiller sig, og kvaliteten er helt i top uden synlige syninger.

Hundekurven holder formen godt med to rækkker af uld-kugler i væggene, også selvom hunden bakser rundt. Hundekurvene fås i 3 størrelser, men du kan også sagtens bruge et af deres almindelige kugletæpper som stilfuldt hundetæppe evt. foran pejsen her til vinter.

Solidt håndværk
Uldkuglerne består af 100% New Zealand uld og et hundetæppe eller en hundekurv tager over 30 timers håndarbejde at fremstille. Derfor er hver hundekurv unik. Hele processen består af uld sortering, kæmning, farvning, formning og syning – alt sammen ved håndarbejde.

Rengøring af hundekurven
Hvis vi har været i hundeskoven, så tørrer jeg som regel vores hund af, inden den render ind og lægger sig i hundekurven, men det ville jeg have gjort alligevel for at undgå et snavset gulv og stue. De små pletter, der med jævne mellemrum har sneget sig ind i hundekurven alligevel, har jeg typisk bare tørret af med en våd klud.

Alt i alt er både jeg og min hund godt tilfreds med kombinationen af hundekomfort og stilfuld indretning af vores hjem.

Nepaldo kører lige nu med 15% rabat på alle produkter
nepaldo-rabatkode

Du kan købe hundekurv eller kugletæppe her
Eller hente inspiration fra andre hundeejeres billeder på Nepaldo’s instagram profil her

hundeseng-i-bomuldskugler

Historien om kugletæpperne fra Nepaldo
Det hele startede med en BackPacking tur til Nepal, hvor stifterne faldt over de smukke håndlavede kugletæpper, som gennem årtier er produceret i området. Nepaldo blev startet med kontakten til en leverandør i Nepal, som dengang kun var et lille firma med 3-4 ansatte.

De første par år importerede Nepaldo ca. 20-30 tæpper årligt og kun til venner og bekendte. I 2012 besluttede Nepaldo sig for at øge importen og starte med at sælge tæpperne mere kommercielt, og i dag har Nepaldo over 50 lokale ansat i Nepal, som producerer tæpper.

Her er en video, hvor et kugletæppe håndlaves

Klik her for at besøge Nepaldo

Hvad tænker du? - skriv en kommentar!

Du skal være logget ind for at kunne skrive kommentarer -  Opret bruger eller Log ind

Tilføj kommentar

Fællesskab

 

Kalender

<< Mar 2021 >>
mtotfls
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Events

Relaterede artikler