Alt andet om hunde

Forside > Artikler > Alt andet om hunde > Ordning for besøgshunde ekspanderer

TrygFonden-besøgshunde

TrygFonden har en besøgshunde-ordning, som nu er blevet optaget som den første danske organisation i den internationale sammenslutning IAHAIO (International Association of Human-Animal Interaction Organizations).

Det er en blåstempling af besøgshundeordningens arbejde og forskning. IAHAIO er en amerikansk paraply-organisation, der har til formål at fremme forskning, uddannelse og udvikling på terapidyrområdet.

”Med optagelsen får vi mulighed for at udveksle erfaringer med nogle af de førende, internationale forskere og organisationer inden for arbejdet med terapidyr. Det vil helt sikkert udvikle og kvalificere vores arbejde endnu mere.” udtaler Trine Heidemann fra TrygFonden Besøgshunde.

Optagelsen i IAHAIO tegner godt for fremtiden og viser, at der allerede nu er gjort et godt og omfattende arbejde rundt omkring på plejehjemmene.

Besøgshundene har foreløbig været et tilbud i ni af landets kommuner, men i løbet af 2013 bliver ordningen udbredt til hele Danmark.

Læs mere om ordningen for besøgshunde her, hvor du også kan tilmelde din hund som besøgshund eller tilmelde dit plejecenter til at få besøg.

Har du erfaringer med arbejdet i eller omkring besøgshundeordningen, så del med dem andre i kommentarerne her på siden

Billede: TrygFonden Besøgshunde

Hvad tænker du? - skriv en kommentar!

Du skal være logget ind for at kunne skrive kommentarer -  Opret bruger eller Log ind
Facebook Twitter Google

Tilføj kommentar

Fællesskab

 

Kalender

<< Apr 2021 >>
mtotfls
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2

Events