Alt andet om hunde

Forside > Artikler > Alt andet om hunde > Ny dyreværnsforening kæmper imod hvalpefabrikker

who-cares-logo

Den nye danske dyreværnsforeningen Who-Cares har specialiseret sig i indsatsen mod illegal hundehandel. Who-Cares formål er, at rådgive og vejlede hundekøbere og at redde hunde ud af danske hundefabrikker.

Igennem sit arbejde med Who-Cares har stifterne en unik indsigt i hundehandlermiljøet i Danmark og udlandet. Who-cares fører også en liste over illegale hundehandlere og hundefabrikker, som i udpræget grad vanrøgter hunde, sælger syge hvalpe og laver falske dokumenter på hundene.

Who Cares blev stiftet med baggrund i et hundetyveri
Dyreværnsforeningen blev stiftet på to-årsdagen for et tyveri af to drægtige coton de tulear tæver og to bichon havanais hunde (den ene en hanhund), som var alene hjemme i et aflåst hjem. Helle Holm Rasmussen havde forladt hjemmet for at køre sine børn i skole. Ingen af de stjålne hunde er blevet fundet, og Helle er overbevist om, at det er en hundehandler, som står bag tyveriet. Tyveriet blev startskuddet for indsatsen mod hundehandlere og hvalpefabrikker i Who-Cares.

Udover Helle Rasmussen består Who-Cares også af formand Ida Holst Kristensen og Helene Kjærsgård-Jensen. De har alle et godt indblik i det kriminelle hundehandlermiljø i Danmark. således medvirkede Ida Holst Kristensen også som ekspert i en Station 2 udsendelse om illegal hundehandel den 22. april 2012 på tv2. Du kan se et klip fra udsendelsen på tv2 her

Du kan selv støtte dyreværnsforeningen Who-Cares
Du kan melde dig ind i foreningen og derved støtte arbejdet mod hundehandlere og hundefabrikker i Danmark med 200 kr. om året. Du kan læse mere om foreningen på who-cares.dk og på deres Facebook side.

Who-cares arbejder på at lancere en hundehandler-hotline, og holder gerne foredrag. Der er også planlagt en udgivelse af en bog i efteråret 2013.

Læs også artiklen: “Sådan undgår du skumle hundehandlere”

Del dine erfaringer med andre i kommentarene herunder.

Hvad tænker du? - skriv en kommentar!

Du skal være logget ind for at kunne skrive kommentarer -  Opret bruger eller Log ind

Tilføj kommentar

Fællesskab

 

Kalender

<< Nov 2020 >>
mtotfls
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6

Events

Relaterede artikler