Adfærd

Forside > Artikler > Adfærd > Ny brevkasse i samarbejde med ...

sana-sofia-hjort-brevkasse

VIGTIGT Opdatering 2014: Sana vil fremover ikke besvare spørgsmål i brevkassen, da hun har valgt at fokusere på andre spændende ting.

Dogsuniverse.dk har indgået et samarbejde med hunde-adfærdsbehandler Sana Sofia Hjort.

Sofia vil fremover svare på spørgsmål fra vores brugere her på Dogsuniverse.dk i sin brevkasse. Hvis du har et spørgsmål, som du gerne vil have besvaret af Sofia, så kan du e-maile dit spørgsmål til brevkasse@dogsuniverse.com – herunder kan du læse Sofia’s profil, og nederst finder du links til alle de spørgsmål, som Sofia allerede har besvaret i brevkassen.

Om Sana Sofia Hjort

Jeg er passioneret hundetræner- og adfærdsbehandler. Jeg elsker at se hundenes iver og glæde ved træningen, og at se hvordan en hund og ejer kan få et fantastisk samarbejde efter måske flere år med problemer er intet mindre end vidunderligt. Alt i alt er mit arbejde med hundene meget givende og utroligt udviklende.

Jeg er uddannet hundeadfærdsbehandler hos Hundepsykolog cand. psych. Lone Greva i Galten for 10 år siden. Lige siden har jeg arbejdet professionelt med hunde og deres ejere i mit firma Hund & Familie (www.hundogfamlie.dk), og har igennem årene opbygget en stor og bred viden om raceforskelle, menneskeadfærd, indlæring i praksis, adfærdsmodificering, hjernens opbygning og funktioner og meget mere. Lige pt. er jeg i gang med opbygningen af www.pinkpote.dk, som er online hundetræning og hundeadfærdsbehandling – det første af sin slags i Danmark.

Personligt har jeg haft rottweiler og labrador, og er i øjeblikket den heldige ejer af min vidunderlige hanhund Valder, en chokoladebrun labrador. Jeg har selv trænet både i brugshundeforeninger og hos andre private udbydere, og jeg falder altid tilbage på familiehundetræningen, da jeg nyder det hyggelige, udfordrende, daglige samvær.

Som brevkasse skribent hos DogsUniverse vil jeg gøre mit yderste for at svare på dine spørgsmål store som små :) .

Mange hilsner
Sofia

Sana Sofia Hjort har indtil videre svaret på følgende spørgsmål:

Har du et spørgsmål til brevkassen, så send det til brevkasse@dogsuniverse.com

Hvad tænker du? - skriv en kommentar!

Du skal være logget ind for at kunne skrive kommentarer -  Opret bruger eller Log ind

Tilføj kommentar

Fællesskab

 

Kalender

<< Apr 2021 >>
mtotfls
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2

Events

Relaterede artikler