Alt andet om hunde

Forside > Artikler > Alt andet om hunde > Hvorfor købe en hund?

menneskets-bedste-ven

Her får du 10 gode grunde til hvorfor, du skal blive hundeejer.

Hunden er menneskets bedste ven. En hund har et særligt talent for at forstå menneskers signaler.

En hund knytter sig hurtigt til sin ejer. Nogle hunde knytter sig mest til sin ejer mens andre hunde deler sin kærlighed med alle. Det er sundt at eje en hund både fysisk og mentalt.

  1. En hund tvinger dig ud for at få motion fordi du ved, at hunden har brug for motion, og du vil få dårlig samvittighed, hvis du ikke går eller løber en tur med hunden. Når du først er kommet ud af døren finder du altid ud af, at du også selv har godt af motionen uanset vejret. Med motion lever både du og din hund et længere og mere sundt liv.
  2. Mød andre mennesker og hundeejere på dine gåture med din hund, og mød nye venner. De fleste personer kan godt lide at stoppe op og snakke med dig og sige hej til din søde hund. Især børn kan godt lide at snakke med din hund.
  3. Hunde elsker opmærksomhed. Hvis du ikke selv er i det uadvendte humør skal din hund nok snakke med alt og alle.
  4. En hund er et lille tøffende varmeapparat, som kan holde dig varm om vinteren.
  5. Videnskabelige studier har vist, at hunde er med til at mindske stress og sænke dit blodtryk. Det er en af grundene til, at hunde er populære som terapi-dyr på hospitaler og plejehjem.
  6. En hund gør dit hjem mere sikkert. Din hund alarmerer dig når der kommer fremmede længe før du selv hører dem. En hund i huset får også langt de fleste indbrudstyve til at springe dit hus over og finde et nemmere sted at begå indbrud.
  7. En hund gider altid at høre på dig, og er en mester til at lytte. Samtidig vil en hund aldrig diskutere eller skændes med dig.
  8. Med en hund i huset er du aldrig alene eller ensom.
  9. Hunde kan fornemme dit humør og kan nemt få dig på mere positive tanker.
  10. Din hund elsker dig ubetinget uanset hvad der sker. Uanset om du er rig eller fattig, flot eller grim, tyk eller tynd. Din hund er altid glad for at se dig, når du kommer hjem fra arbejde. Din hund er altid entuitiastisk og positiv når du kommer hjem uanset hvor længe du har været væk. Lev op til ansvaret og behandel din hund med respekt og kærlighed.

Find selv på flere gode grunde til at købe en hund og skriv dem i kommentarerne herunder

Billedet har rettigheder reserveret

Hvad tænker du? - skriv en kommentar!

Du skal være logget ind for at kunne skrive kommentarer -  Opret bruger eller Log ind

Tilføj kommentar

Fællesskab

 

Kalender

<< Apr 2021 >>
mtotfls
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2

Events

Relaterede artikler