Alt andet om hunde

Forside > Artikler > Alt andet om hunde > Hund forsvinder under mellemlanding på ...

hunter1

Under en mellemlanding  fra Seattle i USA til Stockholm i Sverige i Keflavík Internationale Lufthavn på Island, væltede transportburet med den 8 årige Border Collie “Hunter”. Transportburet gik i stykker og den panikslagne Border Collie stak af og det lykkedes den at forlade lufthavnsområdet på trods af indhegningen.

Hele situationen blev overværet af “Hunters” ejer den svenske Katarina Reinhall, som kunne se hele optrinnet fra lufthavnsbussen på vej ind til terminalen, uden at hun var i stand til at gøre noget.

Icelandair er ansvarlig
Det var Icelandair, som var ansvarlig for at flytte transportburet fra det ene fly til det andet og flyselskabet beklager episoden dybt og har udloddet 2 gratis flybilletter til den som finder “Hunter” og har lejet en helikopter til at understøtte eftersøgningen.

Eftersøgningen sættes i gang
Hundens ejer besluttede at blive på Island på trods af at hendes børn ventede i Sverige og hun udlovede desuden en findeløn på 200.000 Islandske kroner som svarer til små 10.000 danske kroner. Både politiet og andet eftersøgningspersonale har søgt efter “Hunter ” i Suðurnes området i næste en uge uden held.

Hele situationen endte heldigvis lykkelig
På trods af en omfattende eftersøgning går der næsten en uge før eftersøgningen giver pote. Næsten 10 kilometer fra lufthavnen i Þórshöfn nær Ósabotn ude på en lille ø i en elv finder eftersøgningsholdet sammen med ejeren “Hunter”. Efterfølgende har ejeren af “Hunter” Katarina Reinhall kun ros det lokale eftersøgningshold.

Hunter haltede lidt på det ene ben, sandsynligvis efter de mange kilometer han var gået og han var meget sulten. Han blev fragtet til en lokal dyrlæge, der gav ham et gennemgribenede tjek og da Hunter var klar igen fløj han med sin ejer til Stockholm.

Fotos: ODDUR JÓNSSON / BJÖRGUNARSVEITIN ÆGIR, GARÐI

Se et interview med Katarina Reinhall:

 

Hvad tænker du? - skriv en kommentar!

Du skal være logget ind for at kunne skrive kommentarer -  Opret bruger eller Log ind

Tilføj kommentar

Fællesskab

 

Kalender

<< Apr 2021 >>
mtotfls
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2

Events

Relaterede artikler