Artikler

Forside > Artikler > Har Mccain og Obama hunde?

obama-hund

Præsidentvalget i USA 2008
Verdens mægtigste land USA vælger i dag sin næste præsident. I den sammenhæng har vi kigget nærmere på hvilke hunde de to præsidentkandidater har.
John Mccain har ikke mindre end fire hunde. Mccain har to Yorkshire Terriere – Lucy og Desi; en Engelsk Springer Spaniel ved navn Sam og et gadekryds ved navn Coco. John Mccain er tydeligvis en hundeven – eller er det mon Cindy Mccain, der har bukserne på når det gælder.

Efter sigende købte Cindy Mccain de to Yorkshire Terriere for bedre at kunne klare sig igennem savnet af datteren Meghan, da hun fløj fra reden for at studere på universitetet.
Obama har ingen hunde (eller ander kæledyr), men Obama har efter sigende lovet sine to døtre, at de må få en hundehvalp, når præsidentvalget er overstået. En afstemning foretaget af den amerikanske kennel klub foreslog, at Obama anskaffer sig en puddel til sine døtre.

Hvilken firbenet ven vi næste gang ser blive luftet som afledningsmanøvre i en international krise vil tiden vise. Men mon ikke Obama’s døtre holder ham fast på løftet om en hundehvalp uanset om han bliver USA’s næste præsident eller ej.

Præsidentvalget i USA 2012
Som de fleste nok ved, så opfyldte Obama sit løfte til sine døtre og anskaffede en Portugisisk Vandhund ved navn Bo. Hunderacen blev bl.a. valgt for at sikre en allergivenlig hund. Mitt Romney som er Obama’s republikanske modkandidat denne gang har en Irsk Setter ved navn Seamus. På billedet herunder ses Obama’s hund.

Hvad tænker du? - skriv en kommentar!

Du skal være logget ind for at kunne skrive kommentarer -  Opret bruger eller Log ind

Tilføj kommentar

Fællesskab

 

Kalender

<< Apr 2021 >>
mtotfls
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2

Events

Relaterede artikler