Artikler

Forside > Artikler > Guide til valg af halsbånd ...

hundehalsbånd

Valg af halsbånd og-/eller sele til din hund er bestemt ikke ligetil. Som du nok allerede har erfaret, så er markedet for halsbånde og seler til hunde kæmpe stort. Det betyder, at du som forbruger meget hurtigt bliver forvirret over, hvad du bør vælge og ikke vælge.

Du kan godt tage det roligt. I denne artikel kan du nemlig læse en super god guide, der ganske enkelt hjælper dig med at vælge det rette halsbånd til din hund. Læn dig tilbage og bliv klogere på valg af hundehalsbånd nu!

Hundehalsbåndet skal selvfølgelig passe hunden
Når du skal finde et halsbånd eller en sele til din hund, så er det vigtigt, at du ikke vælger på baggrund af flotte mønstre eller lignende. Du skal i stedet have for øje at vælge et halsbånd, der sidder godt på hunden og som er behageligt for dyret at have på.

Sådan finder du det rette halsbånd
Når du vil finde det rette halsbånd, så er det vigtigste uden tvivl størrelsen. Derfor skal du sørge for at måle din hund rundt om halsen med et målebånd og lægge to fingre imellem, så halsbåndet ikke sidder for stramt. Når du har centimetermålet på plads er det blevet tid til at finde halsbåndet hos en forhandler.

Du kan med fordel købe dit hundehalsbånd hos http://www.petty.dk/7-hundehalsband som er en ny webshop, der sælger dyreartikler.

Du må ikke glemme styrken
Når du kigger på hundehalsbånd, så er det også vigtigt, at du skænker styrken en tanke. Afhængig af hvilken race du har skal vælge et halsbånd, der passer rent styrkemæssigt.

Nogle hunderacer er meget stærke og trækker meget i snoren. I sådan et tilfælde er det naturligt med en sele, der kan holde til lidt ekstra. Omvendt behøver en lille chi hua hua hund eller ikke nogen særlig stærk sele, da den som bekendt ikke trækker så meget og med så stor styrke.

Halsbånd i læder anbefales af de fleste eksperter
Når du er på udkig efter et hundehalsbånd, så anbefales det af langt de fleste eksperter at købe et i læder. Læder er ensbetydende med kvalitet, og det er samtidig et materiale, der er rart for hunden at bære.

Rigtig mange tror fejlagtigt, at stof er det bedste materiale at bruge. Stof kan sagtens bruges, men hvis du går en smule op i kvalitet, så skal du købe et halsbånd i læder.

Køb først et dyrt halsbånd, når hunden er færdigudviklet
Et godt råd er at vente med at købe et dyrt hundehalsbånd, indtil hunden er færdigudviklet. Det kan ikke betale sig at ofre mange penge på seler og halsbånde til en hvalp. Den vokser forholdsvist hurtigt, hvorfor du ikke kan regne med at bruge det købte i mere end max. 5 måneder.

Gem i stedet pengene til din hund, når den er fuldvoksen. Til den tid kan du med fordel købe et kvalitetsfyldt læderhalsbånd, der sidder rigtig godt og er behageligt for hunden at have på.

Hvad tænker du? - skriv en kommentar!

Du skal være logget ind for at kunne skrive kommentarer -  Opret bruger eller Log ind

Tilføj kommentar

Fællesskab

 

Kalender

<< Mar 2021 >>
mtotfls
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Events

Relaterede artikler