Alt andet om hunde

Forside > Artikler > Alt andet om hunde > Foto af hunds sidste måltid ...

hunds-sidste-måltid

Vi hundeejere oplever stor sorg, når vores bedste ven dør enten af alderdom eller sygdom.

Vores firbenede venner lever kun kort tid set med menneskeøjne, og det er derfor uundgåeligt at skulle sige farvel til familiens firbenede medlem alt for tidligt.

Ejeren af en kræftsyg Boxer ved navn Lennox lavede et sidste overdådigt måltid mad til sin hund på dagen, hvor hunden med stor vemodighed skulle aflives. Det sidste billede af Lennox lagde ejeren ud på reddit.com, hvor billedet har vakt stor sympati fra andre hundeejere, og næsten 2000 har kommenteret på billedet og situationen på nuværende tidspunkt.

Hunden Lennox havde igennem længere tid haft kræft og gigt. Efter mange operationer og en svulst ved det venstre øre, så var der nu en stor svulst på højre skulder, som ses på billedet. Lennox kunne dårligt gå eller komme op af sig selv mere. Det var derfor tid til at sætte Lennox fri fra smerten oplyser ejeren.

Lennox fik et sidste overdådigt måltid mad bestående af et kalkunlår svøbt i bacon med ris og pølser. Herunder ses en video hvor Lennox nyder sit sidste måltid mad.

Godt at se, at Lennox kunne finde lidt nydelse i den sidste dag på denne jord. Situationen vækker tydeligvis minder hos mange hundeejere, og har affødt mange sympatierklæringer og historier i kommentarerne på Reddit.

Hvad tænker du? - skriv en kommentar!

Du skal være logget ind for at kunne skrive kommentarer -  Opret bruger eller Log ind

Tilføj kommentar

Fællesskab

 

Kalender

<< Jan 2021 >>
mtotfls
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Events

Relaterede artikler