Artikler

Forside > Artikler > Dyreinternater

dyreinternat

I Danmark findes der flere dyreinternater fordelt over hele landet. Dyrenes beskyttelse har i alt ni dyreinternater. På disse internater findes både katte, hunde, fugle og kaniner, som alle mangler nye hjem.

Hunde på dyreinternater er enten indleveret af Falck, politi eller private, som ikke længere kan passe hunden. Udvalget er derfor meget varierende på et internat og det kan tage tid at finde den helt rigtige hund.

Vælger man at anskaffe sig en hund fra et internat er de forudgående tanker og overvejelser ikke anderledes end, hvis man køber fra en kennel. Det er vigtigt, at man gennemtænker, hvilken type hund, der vil passe bedst ind i ens hverdag. Skal den kunne være alene hjemme? Skal den fungere sammen med andre hunde eller kæledyr? Skal den have meget eller lidt motion? Hvor stor skal den være? Osv.

Efter at have klarlagt ens behov ud fra, hvad man kan tilbyde en hund, er det tid til at kigge efter en hund. Den letteste måde er at besøge internaternes hjemmesider og derigennem se de aktuelle hunde. Det er vigtigt, at man ikke lader sig friste til at købe en hvalp, men derimod holder fast i den konklusion man er nået frem til tidligere angående hundens størrelse og behov.

Før anskaffelsen af en hund vil personalet på internaterne stille en masse spørgsmål. På den måde kan de finde den hund der passer bedst til dig.

Det er ikke gratis at anskaffe sig en hund fra et internat. Dog er det billigere end fra en kennel. Vær ligeledes opmærksom på, at hunde fra et internat kan have nogle ubehagelige oplevelser med i bagagen. Dog bliver hunde som udviser aggressiv eller ødelæggende adfærd bliver ikke videreformidlet. Det er en fordel at vælge en hund fra et internat, da man har mulighed for at nedsætte flere kriterier for hunden end, hvis man anskaffer sig en hvalp.

Hvad tænker du? - skriv en kommentar!

Du skal være logget ind for at kunne skrive kommentarer -  Opret bruger eller Log ind

Tilføj kommentar

Fællesskab

 

Kalender

<< Dec 2018 >>
mtotfls
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Events