Artikler

Forside > Artikler > Når du får hvalp

Logo-foreningen

Denne tekst er skrevet og indsendt af Dogsuniverse bruger Mona Bente, som opdrætter den Gamle Danske Spids.

Husk at hvalpen skal aktiveres. Hundens bevægeapparat lider skade, hvis du ikke er opmærksom nok på hvalpens behov. Lige når du får en 8 ugers hvalp hjem, skal du ikke gå for lange ture, men gradvis og ofte sørge for at din hvalp bruger kroppen, benene og hovedet.

Denne tekst er lavet i håb om at inspirere jer som køber hvalpe, til at aktivere jeres hunde på en god, stille og rolig måde. Det er altid sjovt at lære hunden forskellige kunster og lege, og samtidig tester man sin egen evne til at kommunikere med sin hund. Da de fleste familier har meget travlt i hverdagen, er din hund tit mange timer alene hjemme, derfor er det ekstra vigtigt, at du har kvalitetstid med hunden, når vi endelig er hjemme.

Hunden har brug for at bruge sine sanser til nogle opgaver, og gerne til noget der giver mening i dens univers. Ved at tage hunden ind i vore hjem, og kræve at den skal fungere på vores præmisser og inden for de rammer vi har afstukket, ja så kan mennesket somme tider glemme hundens behov: Dette kan løses ved at sørge for at hunden bliver aktiveret både fysisk (motion og luftning) men bestemt også mentalt (spor, søge mad, problem-løsning m.m.)

Efter vores mening, er der ingen grund til at give hunden mad i madskålen. I naturen bruger ulven langt den største del af dens tid til at søge efter føde, og hvis du som de fleste, fodrer med tørkost, så lad endelig din hund bruge hjernen og næsen for at få sin mad. Leg med din hund. Den vil elske dig for det. En god fører er en kreativ igangsætter.

Hvad tænker du? - skriv en kommentar!

Du skal være logget ind for at kunne skrive kommentarer -  Opret bruger eller Log ind

Tilføj kommentar

Fællesskab

 

Kalender

<< Apr 2021 >>
mtotfls
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2

Events

Relaterede artikler