Artikler

Forside > Artikler > Demonstration for revision af Hundeloven

schæferhund-grafik

I kølvandet på den politiske debat omkring aflivningen af Schæferhunden Thor, og hundens efterfølgende kidnapning af en politibetjent er der nu arrangeret en demonstration.

Demonstrationen er arrangeret af en gruppe på Facebook, og ifølge gruppen er målet: “Vi er FOR at Hundeloven revideres og FOR at der i den revision tages hensyn til de betænkninger eksperterne er kommet med på området.”.

Samtidig oplyses det, at demonstrationen naturligvis er fredelig og bestemt ikke er en demonstration mod politiet. Demonstrationen er således alene med henblik på at opnå politisk konsensus for en revision af Hundeloven.

Ruten for demonstrationen er planlagt med start fra Polititorvet 14, 1567 København V, søndag den 17. februar kl. 14:00 og ruten slutter ved Christiansborg Slot 1, 1240 København K (ca. en halv time).

Læs mere om demonstrationen på deres Facebook-side her

Det er tydeligt, at Schæferhunden Thor og hundens redningsmand(betjent) stadig nyder stor opbakning i Facebook-gruppen, som det bl.a. ses på billedet herunder

Støtten er stor til Schæferhunden Thor på Facebook

Deltager du i demonstrationen, og mener du, at det er nødvendigt med en revision af Hundeloven? Skriv din mening i kommentarfeltet herunder

Billedet har nogle rettigheder reserveret

En kommentar til “Demonstration for revision af Hundeloven”

  1. Profilbillede af Gitte Gitte siger:

    Den skal ikke bare revideres, men bør i dens nuværende form skrottes, og så i gang med hundeejerne i stedet for. Det er sgi der det er galt, og ikke som udgangspunkt en race. Hvor er vi henne.
    I Tyskland er vi efterhånden kendt for at være “dødens land” når det gælder hunde. Er I da fuldstændig blottet for sund fornuft inde på Christiansborg?

Hvad tænker du? - skriv en kommentar!

Du skal være logget ind for at kunne skrive kommentarer -  Opret bruger eller Log ind

Tilføj kommentar

Fællesskab

 

Kalender

<< Apr 2021 >>
mtotfls
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2

Events

Relaterede artikler