Artikler

Forside > Artikler > Bedste hundefoder

hundefoder

Der findes efterhånden lige så mange slags hundefoder, som der findes hunderacer. Alle forhandlere vil forsøge at få dig til at vælge deres produkt. Men det er vigtigt, at du har din hunds trivsel i tankerne, når du udvælger et hundefoder. Undersøg hvilke ingredienser, der bør være i et godt hundefoder. Så er du bedre rustet når varedeklarationen på hundefoderposer skal gennemlæses.

Valg af kost afhænger af energiniveau, alder, race og sygdom, hvorfor det ikke er muligt at komme med et enkelt svar på, hvilken type foder man skal vælge. Nogle hundeejere vælger endda at lave foderet selv.

Dog er det vigtigt at huske på, at hunde er hunde og hele deres livsstil er anderledes end hos mennesker. Derfor har hunde bedst af at spise hunde-tilpasset-foder og ikke menneskeføde. På den måde er man som hundeejer også sikker på, at hunden får den rette mængde vitaminer, proteiner, fedt osv. dagligt.

Holdninger til, hvilken slags hundefoder, der er den bedste, er ligeledes forskellige eksperter imellem. Nogle tilråder kornfrie produkter, hvor andre tilråder BARF (Biologically Appropriate Raw Food). Derudover er det muligt at anvende tørkost og/eller vådkost. Tørkost har dog den fordel, at det renser tænderne og energiindholdet er tilmed højere, da mængden af vand er lavere.

Til en hvalp er det vigtigt, at man anvender hvalpefoder, da hunden har brug for bestemte mængder protein, vitaminer, fedt osv. for at udvikle sig optimalt.

Når man har fundet ud af, hvad et godt hundefoder skal indeholde, kan man besøge dyrehandlen og udvælge sig et produkt. I nogle tilfælde er der smagsgaranti fra producentens side. Det vil sige, at man kan få pengene tilbage, hvis hunden ikke vil spise foderet.

Hvad tænker du? - skriv en kommentar!

Du skal være logget ind for at kunne skrive kommentarer -  Opret bruger eller Log ind

Tilføj kommentar

Fællesskab

 

Kalender

<< Mar 2021 >>
mtotfls
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Events

Relaterede artikler