Artikler

Forside > Artikler > Anmeldelse af Poda Autoboks Giant

poda-autoboks-giant

Her kigger vi nærmere på en Poda Autoboks Giant. Det er den største autoboks af mærket Poda. Autoboksen har målene: Bredde 102 cm, Dybde 80 cm, og Højde 73 cm. Autoboksen er er overraskende let at bære trods sin store størrelse, da den er er lavet i helstøbt hård plast i modsætning til mere traditionelle bokse i metal.

Meget stor autoboks
Der er masser af plads i boksen til selv de aller største hunde. Så har du en Grand Danois eller lignende, så vil den også sagtens kunne være i autoboksen. Der er åbninger for ventilation både på fronten og bagside. Fronten kan åbnes op som en låge med 3 snaplåse, og der er håndtag i hver side af autoboksen.

Der er god plads i Poda Autoboks Giant

Lækkert design
Designet er lækkert med den helstøbte konstruktion i en meget mørk grå tone. Der medfølger ingen pude eller lignende, der passer til autoboksen. Det kan anbefales at lægge en brugt dyne eller en stor stak hundetæpper ind i bunden af autoboksen.

Mangler et system til at holde lågen åben
Det største problem med Poda autoboksen melder sig, lige så snart du åbner lågen. Den åbner nemlig op ad, men der er ingen anordning, der kan holde lågen oppe. Så slipper du lågen igen, f.eks. for at løfte din hund, så lukker lågen igen.
Dette problem kan løses ved at installere en anordning med en lille løftestang fra tredjepart. Poda producerer ikke selv et system, der kan holde lågen åben på en Poda Autoboks Giant. Du skal selv installere systemet. På billedet ses det system, som vi brugte. Vi har kun installeret det i en side på lågen, og det virker fint og kan sagtens holde lågen åben imens man læsser hunden eller andet.

Her ses det system vi installerede for at holde lågen åben

Vejer overraskende lidt
En af de store fordele ved denne autoboks frem for mere traditionelle er vægten. Den vejer væsentligt mindre end mange af de andre store autobokse i metal. Det kan faktisk godt betyde noget for benzinøkonomien, hvis du altid kører rundt med din autoboks og aldrig tager den ud. Det kan også gøre det lettere for dig at håndtere autoboksen, hvis du jævnligt tager den ud af din bil.

Relativt dyr autoboks
Bortset fra et manglende standard system fra Poda til at holde autoboksens låge åben, så er prisen på 4.195,00 kr. nok denne autoboks største ulempe, da den er ret høj sammenlignet med andre produkter på markedet.

Vores konklusion om Poda Autoboks Giant:

  • Super lækkert helstøbt design i hård plast
  • God plads til enhver stor hund
  • Relativt høj pris
  • Mangler et standard system til at holde lågen åben. Man kan selv installere et system, som vil koste dig i omegnen af 200 kr.
  • Relativt lav vægt i forhold til mange andre autobokse, som gør den lettere at håndtere og kan spare dig lidt benzin hvis du altid kører rundt med din autoboks i bilen.
  • Du skal have en stor bil, da autoboksen er både bred, dyb og høj


Sortimentet af autobokse fra Poda indeholder også en række mindre og billigere autobokse i samme design, som alle er lavet i helstøbt hård plast: Poda Autoboks Single (til bagsædet), Poda Autoboks Single (til hatchback) og Poda Autoboks Double (til to hunde).

Del dine erfaringer omkring netop din autoboks med andre i kommentarerne herunder

Hvad tænker du? - skriv en kommentar!

Du skal være logget ind for at kunne skrive kommentarer -  Opret bruger eller Log ind

Tilføj kommentar

Fællesskab

 

Kalender

<< Mar 2021 >>
mtotfls
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Events

Relaterede artikler