Alt andet om hunde

Forside > Artikler > Alt andet om hunde > Afslappende tur med hund og ...

På tur med hundene

Vi har tidligere her på Dogsuniverse skrevet om reglerne for at rejse med hund i EU. I denne artikel vil vi vende blikket mod vores eget dejlige Danmark og kigge på en ferietype, hvor både hund og familie kan nyde en afslappende weekend.

I nutidens travle Danmark, hvor stress og jag er blevet en del af hverdagen, på et niveau der aldrig før har gjort sig gældende, er der opstået et behov for frirum og afslapning i weekenderne. Lange arbejdsdage og udkørte mennesker betyder også mindre tid til de kære hunde, som ofte blot ligger i hjemmet og venter på at ejeren kommer hjem. Dette er naturligvis en skam og synd for hunden.

På tur med hundene

Kombiner en afslappende weekend med samvær med hund og familie
I Danmark er der flere gode steder, hvor I som familie kan holde en afslappende weekend, samtidig med at I kan have jeres hund med og give den og jer selv nogle dejlige naturoplevelser. Et weekendophold med hund er muligt mange steder rundt om i landet. Vi har samlet tre gode steder; et i Jylland, et på Fyn og et på Sjælland.

Jylland
Ved Silkeborg (i Jylland) finder I stedet Gl. Skovridergaard som byder på utrolig mange gode oplevelser for jer og jeres firbenede ven. Silkeborg er kendt for deres mange skovområder og smukke natur, hvorfor det er oplagt at tage på en gåtur. En oplagt udflugtsmulighed er at tage til Kunstcentret Silkeborg Bad, som er et oplagt sted at tage hunden med til. På stedet er det tanken at natur, historie og kunst skal spille sammen, hvilket gør det muligt at opleve en masse kunst ude i naturen og samtidig nyde de flotte naturlige omgivelser som danner ramme om udstillingerne.

Fyn
På Fyn nærmere bestemt ved Vissenbjerg finder man Vissenbjerg Storkro. En hyggelig Kro i naturskønne omgivelser, hvor alle er velkomne. Tæt ved Vissenbjerg finder I ligesom ved Silkeborg også smuk natur. Anmeldere af naturen omkring Vissenbjerg går faktisk så langt som til at kalde det et af de smukkeste steder i Danmark. Tager I et weekendophold på Vissenbjerg Storkro eller et andet sted på Fyn skal I give jer selv den oplevelse at besøge Afgrunden ved Vissenbjerg, som er et naturområde som minder om noget fra fortiden, hvor landskabet ligger uberørt hen.

Sjælland
På Sjælland er Reersø Kro et oplagt sted at tage på weekendtur med jeres hund. Personalet er glad og smilende og byder jer og jeres hund velkommen. Reersø er et hyggeligt område, hvor en stor del af de gamle bygninger fra fortiden er bevaret og hvor havnen byder på en hel særlig fiskestemning og hvor det også er muligt og smage på de mange spændende fisk.
Uanset om du er til ferie med jeres hund i udlandet eller her i Danmark er det værd at tjekke op på, hvordan du mest hensigtsmæssigt transporterer din hund. Vi har tidligere her på siden skrevet om netop dette.

Hvad tænker du? - skriv en kommentar!

Du skal være logget ind for at kunne skrive kommentarer -  Opret bruger eller Log ind

Tilføj kommentar

Fællesskab

 

Kalender

<< Mar 2021 >>
mtotfls
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Events

Relaterede artikler